Mis on 100% mahl?


Kiri pakil "100% mahla" tähendab, et toode sisaldab päris puuvilja-, marja- või juurviljamahla ilma lisaaineteta. Mahl on tehtud päris puuviljadest kasutades moodsaid tehnoloogiaid, mis tagavad mahla naturaalsuse pikaks ajaks, kasutamata säilitusaineid ja maitsetugevdajaid. Mahl säilitab kõik puuviljade omadused ja toitained.

Mahl on vitamiinide allikas!


Looduslikud puuviljade, marjade ja juurviljade mahlad sisaldavad palju vitamiine ja mineraale, mis on vajalikud meie kehale: C ja A vitamiinid, B (B1, B2, B6, foolhape), biotiin ehk "ilu vitamiin", P ja E vitamiinid, kaltsium, kaalium, magneesium, seleen, raud, fosfor ja ka muud vajalikud ained - antioksüdandid ja beeta-karoteen. Selleks, et keha muutuks tugevemaks ja me saaks vajalikke toitaineid, soovitavad toitumisnõustajad juua klaasi mahla päevas.

Magususe tekitavad vaid naturaalsed puuviljasuhkrud!


Ei mingeid saladusi! Poes saadaolevates naturaalsetes mahlades oleva magusa maitse tekitavad vaid puuviljades leiduvad puuviljasuhkrud - fruktoos ja glükoos. Mida küpsem on puuvili, seda magusam ta on ja seda magusam on ka mahl. Mahlale pole rohkem suhkruid lisatud.

Toodetud kontsentreeritud mahlast.


Poes saadaolevad mahlad on valmistatud kontsentreeritud mahlast (mahlakontsentraadist), tänu millele on neis säilinud väärtuslikud toitained - mineraalid, vitamiinid, süsivesikud, antioksüdandid jne. Kontsentreeritud mahlad on valmistatud tervetest ja küpsetest puuviljadest, mis on korjatud nende kasvukohast. Kontsentreerimise abil on võimalik toodet transportida üle maailma. Cido mahlasid valmistatakse puuviljadest, mis kasvavad oma loomulikus keskkonnas - Kuuba, Brasiila, Iisrael, Hispaania ja Poola. Kontsentreeritud mahlad aitavad pakkuda puuviljade maitseid, mis ei kasva meie maal, näiteks apelsinid, ananassid, viinamarjad, virsikud, mangod ja teised maitsvad puu- ning juurviljad.

Puuviljade kasvukohas eraldatakse vesi parimatest viljadest
Saadakse mahlakontsentraat
arrow
arrow
Mahlakontsentraadi saab kergesti tehasesse transportida
Selles on endiselt säilinud parimad puuvilja omadused
arrow
Tehases lisatakse kontsentraadile vesi
arrow
Mahl pakendatakse ja viiakse poodidesse
arrow

Kuidas mahl säilib pikka aega värskena?


Mahl säilib pikka aega värskena tänu unikaalsele villimistehnoloogiale ja TETRA PAK-i kartongpakendile. Mahla kuumutatakse enne pakendamist kõrge temperatuurini (tavaliselt ~85°C), et eemaldada riknemisele kaasa aitavad bakterid. Protsess on sarnane sellele, mida kasutatakse koduste talihoidiste tegemisel. Seejärel villitakse mahl steriilses keskkonnas ja ilma õhu juurdepääsuta TETRA PAK-i pakkidesse. Kuna pakendil on mitmeid kihte - papp, alumiinium, plastik - on pakendis olev toode kaitstud valguse ja õhu negatiivsete mõjude eest. Seetõttu püsib toode kauem värske, see ei rikne ning puudub vajadus säilitusainete lisamiseks.

Mahla kasulikud omadused